اللهم عجل لولیک الفرج
ای آنکه علی علی کنی
کیست علی؟
آنکس که تو وصف آن کنی نیست علی.
یک روز بزی چنان که میزیست علی.
آن وقت بیا بگو کیست علی.
جرج بوش: من غرق گناهم... خدا مرا ببخشد
رئیسجمهور آمریکا پس از دو دوره 4 ساله ریاستجمهوری آمریکا و برافروختن آتش چند جنگ خانمانسوز مثل جنگ افغانستان و عراق، در مصاحبهای با یک سازمان تاریخنگار آمریکایی، اعتراف کرد " غرق گناه است و از خدا میخواهد که او را ببخشد".
به گزارش فارس، "جرج بوش" که به اذعان بسیاری از کارشناسان و بسیاری از نظرسنجیها بدترین رئیسجمهور آمریکا از ابتدا تاکنون است در مصاحبهای با سازمان تاریخنگاری صوتی آمریکا "استوری کر" تصریح کرد، دوست دارد مردم جهان از او در مقام کسی یاد کنند که 50 میلیون انسان را آزاد کرده و در تحقق صلح یاری کرده است.
جرج بوش رئیسجمهور آمریکا کسی است که به بهانه حوادث 11 سپتامبر سال 2001 - که به اذعان بسیاری از کارشناسان سنارویی از پیش طراحی شده بود تا مقدمات حمله به خاورمیانه آماده شود - به افغانستان و عراق لشکرکشی کرد و مردم این دو کشور را به خاک و خون کشید و حال که خود را در آستانه جدایی از کاخ سفید میبیند ادعا میکند 50 میلیون انسان جهان را آزاد کرده است.
بنا بر گزارش خبرگزاری مصری «الشرق الاوسط»، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبهای با سازمان "استوری کر" که این مصاحبه را "دورو بوش" خواهر جرج بوش به نمایندگی از سازمان مذکور با برادر خود انجام داده است، گفت "پس از رسیدن به منصب ریاستجمهوری آمریکا، عادت کرده است هر روز به انجیل مراجعه کند زیرا آرامش را در ایمان یافته است و ایمان نیز به انسان قدرت میبخشد".
جرج بوش رئیسجمهور آمریکا که با نگاهی به 8 سال ریاستجمهوری خود دو جنگ عراق و افغانستان را خونینترین مراحل ریاست خود میبیند در این مصاحبه تصریح کرد "به خوبی درک میکند که انسانی است که غرق گناه است و از خدا میخواهد که او را ببخشد".
بنا بر این گزارش، بوش در این مصاحبه ادعا کرده است "آنچه از پدرش به ارث برده است «عشق بی دریغ» است که به واسطه آن توانسته است در دنیای سیاست فعال باشد بیآنکه اصول خود را زیر پا بگذارد.
بنابراین باید خدا را سپاس گفت که جرج بوش، "عشق بیدریغ" را از پدر خود به ارث برده است زیرا اگر چیزی غیر از آن به او رسیده بود آنگاه خدا میدانست چه بر روزگار مردم جهان به ویژه مردم خاورمیانه میآمد. علاوه بر این تنها عشق بیدریغی که در این 8 سال از جرج بوش دیده شد، عشق بیدریغ او به رژیمصهیونیستی بود که علاوه بر جنایت روزانه به مردم فلسطین، مردم شهر غزه را نزدیک به دو سال در محاصره کامل غذایی، دارویی، سوختی و دیگر موارد زندگی اولیه قرار داده است.
با نگاهی به دوره 8 ساله بوش همچنین میتوان به اصول آمریکایی و اصول جرج بوشی نیز پی برد زیرا بوش در این دوره به واسطه عشق و ایمان خود هرگز اصول خود را برای خاطر سیاست زیر پا نگذاشته است.
خبرگزاری الشرق الاوسط در گزارش خود به نقل از موسسه تاریخنگار "استوری کر" افزود: جرج بوش در این مصاحبه همکاران خود را در جهان سیاست به پایبندی به ایمان و عقیده در سطحی کلی سفارش میکند.
چهل و سومین رئیسجمهور آمریکا که به دلیل عملکرد 8 ساله خود در جنگافروزی و حمایت سرسختانه خود از رژیمصهیونیستی در نوع خود بینظیر است تصریح کرده است که "وی هیچگاه روح خود را به دنیای سیاست نفروخته است و کاخ سفید را با همان اصول و عقایدی ترک خواهد کرد که با همان عقاید پا به آنجا گذاشته بود".
جرج بوش در این مصاحبه مدعی شده است که "وی مردم را برای اینکه به یکدیگر خدمت کنند، بسیج کرده و مبارزه با بیماری ایدز و مالاریا را در مناطقی مانند آفریقا رهبری کرده است.
حقیقت این است که زمانی که جرج بوش سخن از آفریقا میکند، ناخودآگاه بیماریای به نام "بحران دارفور" به ذهن خطور میکند. منطقهای که در جنوب سودان یکی از منابع غنی نفت و گاز به شمار میرود و شورشیان این منطقه به حمایت غرب و در راس آن رژیمصهیونیستی و آمریکا با دولت مرکزی این کشور در حال نبرد هستند.
جرج بوش در این مصاحبه همچنین گفت، "وی در دوران ریاست جمهوری خود سالخوردگان را در رسیدن به دارو و درمان مناسب یاری کرده و به آنچه برای مردم آمریکا وعده داده بود عمل کرده است.
این در حالی است که بیماران و سالخوردگان نوار غزه اکنون در هولوکاستی واقعی به دست نیروهای رژیمصهیونیستی که از حمایت بیچون و چرای جرج بوش برخوردارند، در نبود دارو و حتی برق دستگاههای پزشکی بیمارستانهای شهر غزه جان خود را از دست میدهند.
جرج بوش در تاریخ 20 ژانویه پست ریاستجمهوری آمریکا را با تمام بدبختیها و مصیبتهای به جا گذاشته در 8 سال ریاستجمهوری خود در آمریکا و جهان به "باراک اوباما" که در انتخابات ریاستجمهوری 4 نوامبر گذشته به پیروزی رسید، تحویل خواهد داد و به تاریخ خواهد پیوست.
سردار باقرزاده:7000 شهید در عراق داریم
فرمانده کمیته جست وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هنوز در 30 نقطه کشور عراق شامل 20نقطه عمومی عملیاتی و 10 منطقه غیرعملیاتی، شهدایی از ایران وجود دارند که در حال رایزنی هستیم تا مجور تفحص این شهدا را کسب کنیم.
سردار میرفیصل باقرزاده در حاشیه مراسم تبادل 41 شهید ایرانی با 200 جسد کشته شده عراقی در مرز شلمچه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طبق آماری که در اختیار داریم اطمینان داریم که حدود هفت هزار شهید ایرانی در 20 نقطه عمومی عملیاتی و 10 نقطه غیرعملیاتی در کشور عراق وجود دارند.
وی ادامه داد: هم اکنون در حال رایزنی با کشور عراق هستیم تا مجوزهای لازم برای تفحص در این نقاط را به دست بیاوریم و امیدواریم با وجود حضور دولتی مردمی در عراق این کار تسریع یابد.
باقرزاده تصریح کرد: متاسفانه عملیات تبادل پیکر شهدای جنگ تحمیلی با طرف عراقی با وجود حضور اشغالگران متوقف شده و دلیل این کار تنها کارشکنی کشورهای غربی در این مسئله است ولی پس از رایزنیهای مطلوبی که با دولت عراق داشتیم به نتایجی روشنی رسیده ایم که اولین نتیجه آن تحویل گرفتن 41 شهید ایرانی است که بی شک این تبادل در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به توافقاتی که در زمینه تفحص شهدا در کشور عراق بین ایران، عراق و صلیب سرخ جهانی صورت گرفته است، گفت: مقرر شد یک کمیته سه جانبه شامل نمایندگانی از کشورهای ایران و عراق و همچنین صلیب سرخ جهانی در آبادان تشکیل شود تا هماهنگیهای لازم در خصوص تفحص شهدای باقیمانده از جنگ تحمیلی بین این سه طرف صورت بگیرد و وضعیت خانواده هایی که عزیزان آنها کماکان مفقود الاثر هستند، مشخص شود.
روز گذشته با حضور مقامات ایران، عراق و صلیب سرخ جهانی و همچنین حضور چشمگیر مردم در مرز شلمچه 41 پیکر شهدای ایرانی جنگ تحمیلی با 200 جسد کشته شده عراقی مبادله شد.